BKPM

Bohusläns kurator och psykoterapimottagning arbetar inte med en färdig modell som skall passa alla problemsituationer. Vi har utvecklat en stor lyhördhet för vilken väg den enskilde eller paret önskar gå. Vi "skräddarsyr" behandlingarna som är lösningsfokuserade och målinriktade, ett arbetssätt som uppskattas av våra besökare. Vi har olika former av kostnadseffektiva korttidsbehandlingar.

Kvalitet ett måste

Vi har givetvis höga kvalitetskrav. Alla på Bohusläns kurator och psykoterapimottagning har lång och gedigen yrkesbakgrund. Vi har mångårig erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet och psykiatrisk öppenvård. Vi arbetar med såväl vuxna som barn och har mångårig psykoterapeutisk vidareutbildning. Naturligtvis har vi kontinuerlig handledning i vårt arbete.

SAMARBETSPARTNERS

Vi samarbetar med och anlitas av: Privatpersoner Privata läkarmottagningar Företagshälsovård Vårdcentraler VG-regionen Försäkringsbolag Privata och statliga företag Kommuner

Fakta

Företaget startades 2001. Företaget har F-skattsedel och patientförsäkring: Försäkringsstrategi AB. www.fstrat.se. Företaget följer RPC:s (Riksföreningen psykiatricentrum) kvalitetspolicy och etiska riktlinjer för legitimerade psykoterapeuter och handledare samt SSR:s (Sveriges Socionomers Riksförbund) kvalitetspolicy för socionomer i hälso och sjukvård.

 

Copyright © Bohusläns kurator och psykoterapimottagning | all rights reserved